Trainer

Als Nobtra gecertificeerd trainer ondersteun ik deelnemers in het aanleren van nieuwe kennis en inzichten, gekoppeld aan het eigen functioneren en het functioneren van anderen. Dat doe ik door het ophalen van voorkennis, het delen van erkende vakkennis met visuele ondersteuning en aanvullende oefeningen. Een fijne veilige setting is daarvoor noodzakelijk.

Als trainer ben ik inzetbaar onder verantwoordelijkheid van een opleidingsinstituut of organisatie. 

 

Gastdocent

Op verzoek van organisaties of een groep kan ik een gastles geven over diverse thema's rondom autisme en de complexiteit die daarbij komt kijken. 

Mijn ervaring ligt bij de aanvulling op  diverse MBO-beroepsopleidingen, HBO-professionals en beroepsprofessionals in de Gezondheidszorg. 

Daarnaast kan ik delen vanuit het perspectief van het ouderschap of als cliënt. 

 

Wil je met mij contact opnemen?

 

Instructeur Eerste hulp 

Als instructeur Eerste Hulp ben ik bevoegd om 'leken' mee te nemen in de noodzakelijke kennis over gezondheid en de door hen te geven noodzakelijke hulp in afwachting van professionele overname. 

Juist in die fase voelen veel mensen zich machteloos en stressvol. 

Door enerzijds de kennis te verhogen en anderzijds basisprotocollen aan te leren kan je voorbij deze machteloosheid en stress toch handelen. 

Ik ben gecertificeerd door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. 

 

Wil je met mij contact opnemen?

 

Mijn verhaal   

Vanuit ervaring kan ik vertellen over fors onderuit gaan en weer verder gaan. Naast persoonlijke verhalen kan ik deelnemers ook handvatten geven om hun eigen weg verder te gaan. 

 

Wil je mijn verhaal lezen?

 

In persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn heb ik grote stappen gemaakt na mijn uitval. Ik ben bekend met klinisch onderzoek tijdens het vallen en weer opstaan én persoonlijke ontwikkeling.

 

Visueel materiaal

Ik gebruik vaak de materialen die ik samen met Jasper Kok voor Ontdek Autisme heb ontwikkeld. 

Te denken valt aan het Autismekompas, de Balansmeter, het Prikkelprofiel, de Comorbiditeitencirkel. Je kan deze materialen met bronvermelding vervolgens gratis gebruiken. 

 

Daarnaast gebruik ik (op verzoek) in mijn verhaal de Leerkuil, Schatkaarten, Gevoelsverkenner, het DISC-profiel of Drijfveren. 

Tenslotte zijn er veel zelfhulpmiddelen die ik heb uitgeprobeerd en waar ik over kan delen. 

 

Voor professionele training verwijs ik altijd door. Ik geef vooral voorlichting en verwijs naar zelfhulpmaterialen. 

 

Wil je met mij contact opnemen?